Mama Lola kookt voor jou

    

    Geen zin, geen tijd om te koken? Ik wel. Hartverwarmende smeuïge ovenschotels, lekker geurende dampende stoofpotjes, beetgare pasta’s met verse kruiden en een berg          seizoensgroenten, af en toe een lekkere hartige taart en een paar keer per week soep boordevol verse groentjes. Dat mag je van mij verwachten.

    Jij kiest waar je zin in hebt, bestelt ’s  morgens op de website en ’s avonds is je eten klaar. Zo gemakkelijk is dat! Heb je je eten graag al tegen de middag? Dat is geen probleem.     Laat het me weten en ik kijk wat er kan die dag.

    Variatie

    Elke week vind je hier nieuwe gerechtjes. Mama Lola klassiekers zullen er natuurlijk vaker op staan. Ik heb een grote voorliefde voor gezond Mediterraans eten maar ook voor     de zondige lekkere Mexicaans getinte gerechten én voor de degelijke Belgische klassieke keuken.


Vitamines

Ik kook mijn groentjes zo kort mogelijk zodat alle vitamines worden behouden, ze lekker knapperig blijven en de mooie kleur behouden blijft.


Veel groenten

De basis bestaat voor mij uit groenten. Soms klein of bijna onherkenbaar versneden om gemakkelijker een weg te vinden naar kieskeurige kindermonden. Soms groot en onweerstaanbaar.


*Mama Lola Etymologie:

Lola Isadora, een naam onmogelijk uit te spreken door een kleutertje.
Mama Lola      Mama van Isadora
De Lola’s Mama Lola’s meisjes